Монреаль - Арізона. Посмак гри

 


****

Будемо раді бачити серед підписників телеграм-каналу >>> ОверТайм<<<<, де щодня купа цікавого матеріалу, статистики, обговорень.

****

Запрошуємо долучитися до прихильників команди Айлендерз в нашій телеграм спільноті.

****

 

 


Семуель Монтембо під час гри відбив 36 кидків, а "Монреаль Канадієнс" здобули перемогу над "Арізона Койотс" з рахунком 4:2 на "Белл Центрі" у вівторок, завдавши цим самим "Койотсам" їхньої 13-ї поразки поспіль.

Жоел Армія та Джордан Гарріс забили по голу та зробили по одному асисту за "Монреаль" (23-28-8), який завершив свою п'ятиматчеву серію поразок (0-5-0).

"Сьогодні нас доволі сильно обстріляли, тому це була чудова гра для [Монтембо], і я не можу достатньо сказати про те, як він грає весь рік", - сказав Гарріс.

Алекс Керфут забив у своєму 500-му матчі НХЛ, а Коннор Інгрем зробив 17 сейвів за "Арізону" (23-30-5), яка програла 11 з 13 останніх матчів.

"Ми потрапили в таку серію", - сказав тренер "Койотів" Андре Турін'ї. "Ви дивилися гру. Сьогодні у нас було 77 відсотків гольових моментів. Ми багато володіли шайбою в їхній зоні, мали якісні кидки. Їхній воротар стояв надійно. Завжди можна знайти недоліки, ми завжди можемо знайти декілька речей. Ми могли б створити трохи більше трафіку перед ним. Ми не перезарядилися належним чином під час двох їхніх голів."

"Не буває ідеальних ігор, але загалом, я не хочу шукати виправдань і не хочу звинувачувати гравців за такі зусилля, як сьогодні, це точно."

Армія вивів "Монреаль" вперед на 1-0 на 7:52 першого періоду, завдавши низького кидка з зап'ястя повз рукавичку Інгрема після передачі Алекса Ньюхука під час гри 2 в 1.

 




Гарріс збільшив рахунок до 2:0 на 4:52 другого періоду, вирішивши кинути під час виходу 2 в 1 з Джошем Андерсоном і кинув по воротах Інгрема з правого борту.

"Це був важливий гол для нас у другому періоді", - сказав Монтембо. "Він не часто отримує шанси вийти 2 в 1, але він скористався своєю можливістю, і це був чудовий кидок."

Керфут скоротив відставання Арізони до 2:1 на 7:42. Він вийшов вперед і закинув шайбу у праву стійку після того, як Дж.Дж. Мозер звільнив її у боротьбі за воротами.

Таннер Пірсон довів рахунок до 3:1 на 5:14 третього періоду. Він проїхав повз Ліама О'Брієна на синій лінії, прийнявши пас від Гарріса, і перекинув ворота Інгрема зліва від воротаря на виході один на один.

"Він зробив чудову гру, нібито включив двигуни, обійшовши його", - сказав Гарріс.

 

 

 

Пірсон, який пропустив 19 матчів через травму верхньої частини тіла з 9 грудня по 23 січня, забив свою першу шайбу за останні 15 ігор.

"Я не знав, чи буде там захисник, коли я розвернувся, і він був у мене на задньому плечі, але я зрозумів, що між мною і воротами нікого немає, і поїхав вперед", - сказав Пірсон.

Нік Бджугстад скоротив відставання до 3:2 на 14:23 кидком з близької відстані, який прослизнув у праву стійку.


 

Нік Сузукі забив у порожні ворота за п'ять секунд до кінця гри, встановивши остаточний рахунок 4:2.

 

НОТАТКИ:

  • Гол Гарріса став 39-м, забитим захисником "Монреаля" цього сезону, що дозволило їм зрівнятися з "Калгарі Флеймс" за другим показником у НХЛ, поступаючись лише "Колорадо Аваланч" (48).
  • Нападник "Койотів" Клейтон Келлер не грав через травму верхньої частини тіла, яку він отримав у матчі, що завершився поразкою 4:3 в овертаймі від "Вінніпег Джетс" у неділю.

 

 

Коментарі